DE KERRIE KONING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 601 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kerrie Koning. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 12:30 Eten was op tijd volgens hoe lang de bestelling zou duren op de app. Wij hadden de roti kipfilet. Het was lekker. Er waren verschillende hoeveelheden in beide bakjes maar het scheelde niet veel. Het eten was mega zout voor mij, maar was oke.
9 jul 2024 om 13:00 Ik vind dat je te weinig krijgt bij het bestellen van een vegetarische maaltijd en voor de prijs die je er voor betaald. Aardappelen en sperziebonen (geen kousenband) en extra betalen omdat er een ei bij zit. Er had wel iets van tempé bij gekund.
6 jul 2024 om 20:55 Heerlijk gegeten. Goede porties, rotivel echt nog mega heet, goed gedaan. Wij zullen vaker bestellen.
3 jul 2024 om 20:05 Heerlijk gegeten!
30 jun 2024 om 21:54 Toen ik na een uur belde met kerrie koning was de man echt heel onbeleefd en liet mij niet eens uitpraten. De bezorger was wel vriendelijk en bood zijn excuses aan voor de te late bezorging. Eens besteld hier maar nooit meer.
26 jun 2024 om 20:50 Eten was weer heerlijk
24 jun 2024 om 20:05 Was lekker!
20 jun 2024 om 21:00 Ik heb heerlijk genoten van het eten.
19 jun 2024 om 5:18 Lekker gegeten
16 jun 2024 om 18:45 We hebben weer heerlijk gegeten. Was extra lekker na zo'n natte dag.
15 jun 2024 om 19:45 Top gegeten.! Het enige minpuntje is dat er niet een beetje zuur bij zat. Verder niks te klagen en was heerlijk.!
11 jun 2024 om 22:15 overheerlijk eten, was iets fout gegaan met de bestelling, maar werd direct opgelost!