DE KERRIE KONING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 583 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kerrie Koning. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 22:15 overheerlijk eten, was iets fout gegaan met de bestelling, maar werd direct opgelost!
8 jun 2024 om 22:34 Super warm en erg lekker
3 jun 2024 om 20:51 Heerlijk eten
3 jun 2024 om 9:41 Eten moest om 17:00 komen en om 16:55 was het er al. Bezorger was netjes, eten was zoals altijd erg lekker en warm!
31 mei 2024 om 11:19 Ik had dus voor me ma en ik rijst kipfilet en rijst met pom met een grote peper besteld en 2 bara's, de bezorgtijd was snel maar het eten was echt droog en slecht, we kregen door het eten ook maagkramp de volgende dag! Hier bestellen we nooit meer.
29 mei 2024 om 20:36 Was erg lekker, eten was goed op temperatuur, service was goed
26 mei 2024 om 22:16 Heerlijke eten Een aanrade is bara hete kip
26 mei 2024 om 18:50 Was snel en lkkr
24 mei 2024 om 20:15 Hele slechte bezorging en de roti rolle was koud beter jullie best doen en over de bezorger geen respect en bang om naar boven te komen
22 mei 2024 om 21:04 Bezorgtijd goed, eten lekker. Dank je wel!
22 mei 2024 om 18:59 Erg zout
21 mei 2024 om 19:25 Lekker gegeten